Friday, July 27, 2012

Vodafone Cepnet Nasıl İptal Edilir?

Vodafone internet kampanyalarından biri olan cepnet kampanyası kullanıcılara oldukça avantaj sağlanıyor. 7.99 lira karşılığında sınırsız internet kullanımı sağlayan cepnete 7.2 mb/s hız ile internete bağlanma imkanı sağlıyor. Kota sınırı olmaması da en büyük avantajı. Hem faturalı hem de faturasız kullanıcıların faydalanabildiği bu kampanyadan artık sıkıldıysanız ve iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken :


Eğer kampanyalardan biri olan günlük cepnet paketini kullanıyorsanız  iptal etmek için ; “İPTAL GÜNLÜKCEPNET” yazarak 3636′ya,


Aylık cepnet paketi kullanıyorsanız “İPTAL AYLIKCEPNET” yazarak yine 3636′ya yollayarak vodafone cepnet paketinizi hemen iptal edebilirsiniz.


Günlük cepnet paketi kullanıyorsanız da zaten paketiniz otomatik olarak 24.00′da kendiliğinden iptal olacaktır. Günlük cepnet paketi için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.


Haftalık 50mb internet paketinizi iptal etmek için ; “İPTAL HAFTA 50″ yazarak 3636 ya gönderiniz.


Kotalı cepnet paketi kullanıyor ve iptal etmek istiyorsanız, “İPTAL NET10″ veya “İPTAL NET100″ yazarak 3636′ya göndermeniz yeterli olacaktır. Faturasız hat kullanıcıları için paketiniz otuz günün sonunda faturalı hat kullanıcıları için ise fatura kesim tarihinizde paketiniz iptal olmuş olacaktır. Bilgi almak istediğiniz diğer konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.


No comments:

Post a Comment