Saturday, June 30, 2012

EGE SIVESIYLE MUZLU PASTA TARIFI








 Türban tasarimi adli arkadasimiza bizimle bu tarifi paylastigi icin tesekkür ederiz.

EGE SIVESIYLE MUZLU PASTA TARIFI :

Malzemeleri verem Gaaari :

3 gat Pandispanya keki

5 pakat Schlagsahne (cavur gaymagi)

4 pakat Sahnefest

1 Gavanoz Vişne

1 dene Schmand

1 pakat Schockoraspel (cikilota rendesi)

5 Muz

3 gassik Un

Edilisini söleyem gari Tembel Gari Pastasinin:

Cavur Gaymagi pardon Schlagsahneyi,Schmand ve Sahnesteif ile cirpi veren gari eccükte Buzdolabinda 1 saat beklete veren.

Visneleri suyundan süzü veren ve suyunu atman gari günahtir Allah muhufaza carpili veren gari,suyunu bir celik tencere gabinin icine ala unu da ekliyeveren sonrada bi gozel garsitiri veren ki topahlanmayasin.Eccük sogumaya biraki veren gari.

Ispanyami pandispanyami ne garin agrisiysa üstüne yayi veren visne recelini,tepesinede visneleri attiriveren gari ve cavur kremasi serpiveren eccükte üstüne sööööyleeee bi.

Onun üstünede ispanya kekini gapati veren gapah gibi,yine krema gezindiriveren ve dilim dilim ettiging muzu dagiti veren üstüne gari.En sonunda da son ispanya kekini ,haci emminin takkesi gibi geciriveren pastanin gafasina.Kalan Cavur Gaymaginida cali cali veren üstüne yokaridaki resim gibi süslüyüveren gari.

EEEEEY GIDI GÜNLER EY BIZIM ZAMANIMIZDA PASTAMI VARDI GARI,BALA VE HASHASA BARMAGIMIZI BANDIRIP YALIYORDUK.SIMDIKI GARILAR AGIZLARINiN DADINI NASILDA BILIP DURU VEREN GARI.

HADI YIYIN GARI...

No comments:

Post a Comment