Tuesday, July 30, 2013

değişik patates salatası tarifleri

Selam degerli web sitesi ziyaretcilerimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün değişik patates salatası tarifleri yazisini paylasmaya karar verdik.




Patates salatası nasıl yapılır?


degisik patates salatasi tarifleri 1
Malzemeler: 

5 adet patates 

3 adet yeşil soğan 

6 yaprak marul 

Yarım demet nane

Yarım demet maydanoz 

Tuz,limon suyu,Pul biber,nane 

1 kahve fincanı zeytinyağı

2 adet domates





Hazırlanışı:


İlk etapta patatesi haşlıyoruz.Kabuklarını soyup küp şeklinde kesip haşlıyoruz o zaman hem çabuk pişiyor hemde daha sonra sıcak sıcak kesmek zorunda kalmıyoruz.İyice yıkayıp sirkeli suda beklettiğiniz yeşillikleri ince ince doğruyoruz.Servis kabına alıp haşladığınız  patatesleri üstüne hemen ilave ediniz.Patates sıcakken istediğiniz kadar limon suyu,tuz,pul biber ve zeytin yağını ekleyiniz.Sıcakken koyulan malzemeyi patates içine çektiği için daha lezzetli oluyor.Patates salatamız hazır.


Patates salatası nasıl yapılır?












degisik patates salatasi tarifleri 2  


Patates Salatası Tarifi




Etiket:patates salatasının malzemeleri, yemek, patates salatası yapılışı, patates salatası malzemeleri, soğuk salata tarifi, yemek tarifi, salata tarifleri, patates salatası tarifleri, salata, soğuk salata, salata tarifi, patates salatası yapmak, patates salatası, soğuk patates salatası, patates salatasının yapılışı, patates salatası yapımı, soğuk patates salatası tarifi, yemek tarifleri, iyi patates salatası yapmanın yolları, tarif, salataların tarifleri, salatalar, güzel patates salatası, salata yapmak, patates salatası tarifi




Bu yazi ile alakali daha cok yazi bulabileceginiz kaliteli bir internet kaynagi : hardallı patates

No comments:

Post a Comment