Tuesday, July 31, 2012

Şık Makyaj ve Aksesuarlar









Şık makyaj ve aksesuarlar oyunu giydirme oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Saç ve kıyafeti değiştirmek için kızımızın saçına ve kıyafetine tıklıyoruz.

Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)


































Monday, July 30, 2012

Kırkyama Örnekleri 4



























Kırkyama Örnekleri 4

patchwork,kırkyama,modelleri,artık kumaşları

kırkyama,patchwork,kırkyama modelleri,artık kumaşları değerlendirme,

patchwork örnekleri, kırkyama desenleri, kırkyama çalışmaları, kırkyama


Sunday, July 29, 2012

tesettur modellerimiz



Sindirella Süsle









Ünlü masal kahramını Sindrellayı baloya hazırlayın ve onu balonun en güzel kızı yapın. Renk uyumları ve prenses elbiseleri ile kızı baştan yaratın. Oyun yüklendikten sonra aşağıdaki yazılara tıklayıp oyunu başlatın. Oyunda mouse kullanmalısınız. Aksesuarları kullanmanızı öneririz. İyi eğlenceler dileriz..


































Friday, July 27, 2012

Vodafone Cepnet Nasıl İptal Edilir?

Vodafone internet kampanyalarından biri olan cepnet kampanyası kullanıcılara oldukça avantaj sağlanıyor. 7.99 lira karşılığında sınırsız internet kullanımı sağlayan cepnete 7.2 mb/s hız ile internete bağlanma imkanı sağlıyor. Kota sınırı olmaması da en büyük avantajı. Hem faturalı hem de faturasız kullanıcıların faydalanabildiği bu kampanyadan artık sıkıldıysanız ve iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken :


Eğer kampanyalardan biri olan günlük cepnet paketini kullanıyorsanız  iptal etmek için ; “İPTAL GÜNLÜKCEPNET” yazarak 3636′ya,


Aylık cepnet paketi kullanıyorsanız “İPTAL AYLIKCEPNET” yazarak yine 3636′ya yollayarak vodafone cepnet paketinizi hemen iptal edebilirsiniz.


Günlük cepnet paketi kullanıyorsanız da zaten paketiniz otomatik olarak 24.00′da kendiliğinden iptal olacaktır. Günlük cepnet paketi için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.


Haftalık 50mb internet paketinizi iptal etmek için ; “İPTAL HAFTA 50″ yazarak 3636 ya gönderiniz.


Kotalı cepnet paketi kullanıyor ve iptal etmek istiyorsanız, “İPTAL NET10″ veya “İPTAL NET100″ yazarak 3636′ya göndermeniz yeterli olacaktır. Faturasız hat kullanıcıları için paketiniz otuz günün sonunda faturalı hat kullanıcıları için ise fatura kesim tarihinizde paketiniz iptal olmuş olacaktır. Bilgi almak istediğiniz diğer konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.


Sunday, July 22, 2012

Çubukâbâd'daki Müslümanlara Duyuru




Daru's-Sunne Derneğimizde Ramazan ayı boyunca her akşam saat 22:00-23:00 arası Kur'ân'a Dönüş başlığıyla Müslümanların Kur'ân'a karşı sorumlulukları konulu dersler yapılacaktır. Çubukâbâd'lı müslümanlar davetlidir. Hanımlar için yer ayırılmıştır. 






Adres: Cumhuriyet mah. Eksen sk. no: 2/A-B Çubukâbâd/Ankara 

Tarçınlı Vişne Şerbeti













Tarçınlı Vişne Şerbeti


Malzemeler:




  • 1 kg vişne


  • 1,5 lt. su


  • 2 su b. toz şeker


  • 2 kabuk tarçın





Hazırlanışı:

Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıyoruz. Tencereye suyu ve şekerini koyarak çırpma teliyle karıştırıyoruz. Kabuk tarçınları da içine atarak kaynamaya bırakıyoruz.Kaynayınca içine vişneleri ilave ederek kapağını kapatıyoruz ve pişirmeye bırakıyoruz. Vişneler çatlayana kadar pişiriyoruz ve altını kapatıyoruz.

Kapağını da kapatarak bir süre de bu şekilde dinlendiriyoruz. Yarım saat kadar dinlendirdikten sonra bir kaseye süzerek boşaltıyoruz. Soğuyunca sürahiye koyarak servis ediyoruz.

Saturday, July 21, 2012

Tiramisu Tarifi


Malzemeler:




150 gr kedi dili




2 adet yumurta




3 yemek kasigi toz seker




300 gr taze kutu peyniri




¾ su bardagi krem santi(hazir)




1 yemek kasigi granül kahve




1 tatli kasigi kakao




Yapilisi:




1- Büyük bir kaseye yumurta ve sekeri koyup el mikseriyle karisim iyice kabarana kadar 10 dakika çirpin. Peynir ve kremsantiyi ilave edip 10 dakika daha çirpin. Kasenin üzerini örtüp buzdolabinda 30 dakika bekletin.




2- Kahveyi 1.5 su bardagi sicak suda eritip sogumaya birakin. Kedi dili bisküvilers kahveye batirip derin bir kabin dibine dizin. Bisküvilerin üzerine peynirli karisimin yarisini yayin. Kalan bisküvileride ayni sekilde peynirin üzerine dizip tekrar peyniri yayin. En üstte kakao eleyin. Tiramisuyu sabah hazirlayip aksama servis yapmanizi öneririz. Bu süre içinde lezzetler birbirine daha iyi karisir.




Not: Tiramisuyu geleneksel olarak Italyan peyniri Mascarpone ile hazirlanir. Ancak taze kutu peyniri ve kremsanti karisimiyla çok daha basarili bir sonuç almak mümkündür.




Afiyet Olsun

Friday, July 20, 2012

NBA Oyuncu Seçme Algoritması - 3 (1985 - 1989)








NBA'deki oyuncu seçiminin bu kısa süren üçüncü dönemini de aslında iki kısım olarak düşünebiliriz.

Yazı-tura ile bir numaralı oyuncunun seçimi yöntemi son olarak 1984 yılında yapıldı. Bu seçimi son defa olarak bir önceki sezon kasten maç kaybetme iddiaları ile töhmet altında kalan takımlardan biri olan Houston Rockets kazanmıştı. Bazı takımların "çakal"lık yaparak bir sonraki sezonda ilk sıradan oyuncu seçebilmek amacıyla o sezonki maçları bilerek kaybetmelerinden dolayı 1985 yılında oyuncu seçme algoritması tekrar değişti.

1985 yılına gelindiğinde bir önceki sezonda "playoff"lara kalamayan takımların isimleri bir zarfa koyularak bir huninin içine bırakıldı. Rastgele (!) seçilen ilk zarfta yer alan takım ilk oyuncu seçme hakkını, ikinci seçilen zarfta yer alan takım ikinci oyuncu seçme hakkını ve üçüncü seçilen zarfta yer alan takım da üç numaralı oyuncu seçme hakkını kazanıyordu bu sisteme göre. Bu süreç huninin içerisinde zarf kalmayana kadar devam ediyordu. Bir önceki sezon "playoff"lara katılmış olan ve huninin dışında kalan takımlar da mağlubiyet-galibiyet rakamlarına göre oyuncu seçme hakkını elde ediyorlardı. Özetle bu algoritmada, bir önceki sezonda "playoff"lara kalamayan her takımın oyuncu seçme şansı eşit oluyordu. Bu algoritma çok adaletli değildi çünkü bu algoritmaya göre bir önceki sezon "playoff"ları kıl payı kaçıran bir takımla, oldukça kötü bir istatistiğe sahip olan bir takımını ilk oyuncuyu seçme şansları eşit oluyordu. Bu algoritma sadece iki yıl sürdü. 1987 yılında bu algoritma biraz daha adaletli hale getirildi.

1987 yılına gelindiğinde huni sistemi aynı kaldı fakat ilk oyuncuyu seçecek takımı belirleme sistemine ufak bir ayar çekildi. Yine bir önceki sezon "playoff"lara kalamayan takımlar huninin içine atıldı ama huniden sadece üç adet takım seçildi. Huniden seçilen ilk takım birinci, ikinci takım ikinci, üçüncü seçilen takım da üçüncü sırada oyuncu seçme hakkına sahip oldu. Dördüncü ve daha sonraki oyuncu seçme hakları da mağlubiyet-galibiyet sayısına göre belirlendi. Böylece bir önceki sezonun en kötü takımı en kötü ihtimalle dördüncü sıradan, en kötü ikinci takımı en kötü ihtimalle beşinci sıradan -daha sonraki takımlar da buna göre- oyuncu seçebilme şansında sahip oldu. Bu biraz daha adaletli bir sistemdi çünkü bir önceki sezonun en kötü takımına biraz daha fazla şans veriliyordu.

Lakin bu sistem de çok uzun sürmedi. 1990 yılına gelindiğinde algoritma ciddi anlamda değişti. Algoritmanın içine hatırı sayılır bir şekilde "matematik/olasılık" dahil oldu. 1990 yılında sonraki algoritmaya "weighted lottery system" denilmeye başlandı. Bu da bir sonraki yazının konusu.

Wednesday, July 18, 2012

home art yatak örtüleri ile klasik yatak örtüleri hakkında

klasik yatak örtüleri ile alakalı sizlere bir iki resim sunuyor, klasik yatak örtüleri ile ilgili modeller sunuyoruz.klasik yatak örtüleri ile birlikte gelinlik yatak örtüleri, özel yatak örtüleri, yatak örtüsü modelleri, indirimli yatak örtüleri, yatak örtüsü, gibi konularda da bilgi vereceğiz.




home art yatak örtüleri

home art yatak örtüleri yazısı ile ilgili olarak şimdi sizlerle daha fazla makaleyi paylaşacağız ve web sitemizde home art yatak örtüleri yazısı ile ilgili yazıları incelemek isterseniz arşiv sayfası yerini kullanabilirsiniz. klasik yatak örtüleri konumuzla ilgili olan home art yatak örtüleri makalemizde farklı bir konuda daha fazla geniş yer vermeye çalışacağız.






yatak örtüleri modelleri

yatak örtüleri modelleri ile alakalı olarak bunları bildirebilirim ki klasik yatak örtüleri konumuzla yakından alakası vardır ve klasik yatak örtüleri ile ilgili konularda devamlı yatak örtüleri modelleri yazımızda da yer vereceğiz. Ayriyetten yatak örtüleri modelleri konusunda sorularınızı iletmek için yorum kısmını inceleyebilrisiniz.






modern yatak örtüleri

modern yatak örtüleri makalesi ile alakalı olarak şimdi sizlere daha fazla makaleyi paylaşacağız ve web sitemizde modern yatak örtüleri konusu ile benzer konuları bulmak istiyorsanız arşiv sayfası bölümünü kullanabilirsiniz. klasik yatak örtüleri konumuzla alakalı olan modern yatak örtüleri yanımızda farklı bir konuda daha fazla yer vereceğiz.






gelinlik yatak örtüleri

gelinlik yatak örtüleri makalesi ile ilgili olarak bugün sizlere daha fazla yazıyı bildireceğiz ve blogumuzda gelinlik yatak örtüleri konusu ile alakalı konuları bulmak istiyorsanız arşiv bölümünü kullanabilirsiniz. klasik yatak örtüleri konumuzla alakalı olan gelinlik yatak örtüleri konumuza başka bir makalede daha geniş yer vermeye çalışacağız.






klasik yatak örtüleri adlı incelemede yayınladığımız verileri inceleyebilir, klasik yatak örtüleri hakkında bilgiye sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Lif Örnekleri 2012 – 2013 2012

 Yeni Lif xD6rnekleri 2012 2013 2012
Konusu Yasamkadin.com El Sanatları Kategorisinde Eklidir.
Değişik Yeni Lif Örnekleri


Değişik Yeni Lif Örnekleri 2012-2013


Marifetli bayanların el işi Göz nuru birbirinden güzel ve banyolarınızda oldukca kullanışlı Yeni,Farklı Lif örnekleri…












Kadın sitesi

Tuesday, July 17, 2012

dantel masa örtüsü modelleri ile dantel masa modelleri

dantel masa modelleri için sizlere bir iki resim gösteriyor, dantel masa modelleri ile alakalı modeller sunuyoruz.dantel masa modelleri ile birlikte yuvarlak dantel modelleri, dantel fiskos modelleri, dantel masa örtüsü örneği, masa örtüsü modeli, kasnak masa örtüsü, gibi konularda da bilgi vereceğiz.


dantel masa örtüsü modelleri

dantel masa örtüsü modelleri ile alakalı dantel masa modelleri yazımızın bölümünde sizlere bir çok içeriği paylaşacağız. Ayrıca dantel masa örtüsü modelleri ile ilgili daha çok konuyu web sitemizde arşiv sayfası veya ana bölüm bölümünde görebilirsiniz. Bu yazımızda dantel masa örtüsü modelleri ile ilgili bir çok içeriğe geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten dantel masa modelleri makalemizin dantel masa örtüsü modelleri yazısı ile alakasından bahsedeceğiz.



dantel masa örnekleri

dantel masa örnekleri hakkında aradığınız daha fazla konuya blogumuzda bulabilirsiniz. Bu yazıda sizlere daha fazla dantel masa modelleri makalesi kısmında geniş yer vereceğiz. dantel masa modelleri konumuzu da yakından ilgili olan dantel masa örnekleri yazısı ile alakadar önümüzdeki günlerde daha çok yazıya blogmuzuda geniş yer vereceğiz.



dantel masa modeli

dantel masa modeli ile ilgili dantel masa modelleri yazımızın altında sizlerle birden fazla içeriği bildireceğiz. Ayrıca dantel masa modeli ile alakalı daha çok konuyu web sitemizde arşiv sayfası veya ilk sayfa kısmında bulabilirsiniz. Bu konumuzda dantel masa modeli ile alakalı birden fazla içeriğe geniş yer vereceğiz. Ayrıca dantel masa modelleri makalemizin dantel masa modeli konusu ile alakasından bahsedeceğiz.



yuvarlak dantel modelleri

yuvarlak dantel modelleri ile ilgili dantel masa modelleri makalemizin bölümünde sizler ile daha çok bilgiyi bildireceğiz. Ayriyeten yuvarlak dantel modelleri ile alakalı bir çok makaleyi blogumuzda arşiv veya ana sayfa bölümünde bulabilirsiniz. Bu yazımızda yuvarlak dantel modelleri ile alakalı bir çok bilgiye geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayrıca dantel masa modelleri yazımızın yuvarlak dantel modelleri konusu ile alakasından bahsedeceğiz.



dantel masa modelleri ile alakalı olarak neler söylenmiş, dantel masa modelleri ne işe yarar gibi meselelere .

Mantar Dolması Tarifi










Lezzetli afiyetle yenebilecek bir mantar dolması yapmaya ne dersiniz?Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda size SOL ÜST KÖŞEDE MALZEME SIRASI GÖSTERİLİYOR.Sırasıyla hangi malzemeyi kullanacağınızı görüp yemeğinizi yapın.



































Monday, July 16, 2012

2012 Ayyıldız Mayo ve Bikini Koleksiyonu Rengareng...








1.75 boyunda ve 86-60-89 ölçülerinde ve 1990 California doğumlu olan mavi gözlü manken Alyssa Miller mayo ve bikini markalarının kaliteli isimlerinden Ayyıldız’ın 2012 katalog çekimlerinde yer aldı.








2012 Ayyıldız mayo ve bikinileri bu sezon da yine çok renkli ve göz alıcıyla sizlerle. Canlı renk ve desenlerin yanı sıra düz ve sade renklerin de yer almakta olduğu bu güzel koleksiyonu beğeneceğinizi umuyoruz.








Özellikle koleksiyon da yer alan straplez modelleri oldukça dikkat çekici. Ayrıca yazın sıcağında kumsalın ve denizin şaşalı görünüşünü kendi şıklığınızla göz ardı edebileceğiniz modeller olarak ta niteleyebiliriz.






Friday, July 13, 2012

İslim Kebabı Tarifi





Malzemeler


  • 1,5 kg ince uzun patlıcan

  • 4-5 adet çarliston biber, irice doğranmış

  • 3-4 adet küçük domates

Köfte İçin :


  • Yarım kg kıyma

  • 1 yumurta

  • 1 kuru soğan

  • 2-3 diş sarımsak

  • 2-3 dilim ekmek içi (fırında kurutulup rondoda çekilmiş)

  • Tuz

  • Karabiber

Sosu İçin :


  • 2-3 domates

  • Sıvıyağ

  • 1 çay bardağı su

  • Tuz






Hazırlanışı


  • Patlıcanların kabuklarının bir kısmını ortadan kesin, böylece dilimlerken kenarlarında çizgiler kalsın. Dilimleri tuzlayın veya tuzlu suda bekletin.

  • Bu arada köfteyi hazırlayın. Köfte harcındaki tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun. Harçtan yumurtadan biraz küçük parçalar koparıp yuvarlayın. Cam tepside fırına sürüp 200 C'de pişirin.

  • Köfteler pişerken patlıcanları kızgın yağda hafif pembeleşene kadar kızartın.

  • Derin bir kaseye 2 patlıcan dilimini karşılıklı yerleştirin. İçine bir köfte koyup patlıcanları üzerine kapatın. Kaseyi ters çevirin, kebabı fırın tepsisine yerleştirin.

  • Üzerine 1 biber dilimi ve 1 domates dilimi yerleştirip kürdan batırın ve 200 C'de pişirin.

  • Sosu için domatesleri soyup rendeleyin. Biraz sıvıyağ ile tavada öldürün, suyu ilave edip kaynatın. Tuzunu da ekledikten sonra tabaklara paylaştırın.


Tuesday, July 10, 2012

Elmalı Turta Tarifi










Elmalı Turta Tarifi yemek oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Daha sonra gelen ekranda da WAIT yazısı PLAY yazısına olunca tıklıyoruz ve oyuna başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda size gösterilen şekilde hızlı bir şekilde elmalı turtayı hazırlayıp bol puan kazanıyoruz.

Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)



































Midye Dolması, Midye Dolması Tarifi, Resimli Oktay Usta Midye Dolması

Midye Dolması


Malzemeler
►50 adet dolmalık midye
►1 bardak beyaz şarap
►4-5 iri soğan
►3 bardak pirinç
►1 kahve fincanı kuş üzümü
►1 çay kaşığı karabiber,tuz
►2 bardak zeytinyağ
►1 kaşık şeker
►1 demet maydanoz, dereotu
►1 kahve fincanı fıstık
►1 çay kaşığı tarçın, bahar


Midye Dolması Tarifi:
Midyelerin yosunları kazınarak çıkarılır,yıkanır, bıçak ucu ile sırtlarından Midye Dolmas
açılır, kabukları kökünden ayrılmadan sağa sola oynatılarak gevşetilir, içlerinden akan sular bir kaba alınır.
Soğanlar incecik doğranır, iki bardak yağ ile bir tencerede pembeleştirilir. Yıkanarak yarım saat önceden ılık suya bırakılmış pirinç salınır, biraz da pirinçle kavrulunca dört bardak sıcak su, şeker, tuz eklenir. Hafif ateşte suyunu çekip demlendirilir. Ateşten alınıp tepsiye boşaltılır; içine kıyılmış dereotu, maydanoz, kavrulmuş fıstık, üzüm, baharat konup karıştırılır.
Midyelerin pişeceği tencerenin dibine kırık midye kabukları, maydanoz sapları konur. Üzerine bir tencere kapağı kapatılır, midyelerin içleri hazırlanan pilavla doldurularak bu kapak üzerine yatık olarak dizilir, biraz tuz atılır, 3-4 bardak su gezdirilir. Midyelerin üzerine bir kağıt örtülür, en üstüne de bir kapak örtülür. Pişerken midyelerin açılmaması için üzerine bir ağırlık konur. Suyunu tamamen çekinceye kadar pişirilir, hafif dibi tutmaya başlayınca bir bardak şarap ilave edilir. Kısa süre sonra ateşten alınır, soğutulur.





Sponsor Bağlantılar


Bu Tarife Yorum Yazın,

Sık Kullanılanlara Ekle, FaceBook'ta Paylaş

Monday, July 9, 2012

Gelinlik ve damatlıkla jet ski keyfi




Bodrum sahilinde evlenen çift, nikah sonrası gelinlik ve damatlıkla jet skiye binerek denizde gezinti yaptı.






İstanbul’da bir firmada müdürlük yapan Ayşe Ayata ile Turgutreis beldesinde su sporları işletmeciliği yapan Mustafa Biçer, belde sahilinde düzenlenen düğün töreniyle evlendi. Çift, nikahın ardından gelinlik ve damatlıkla jet skiye binerek denizde gezinti yaptı.

Mustafa Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ayata ile 2 yıl önce sahilde tanıştığını anlattı.






Ayata ise yaşanan olayın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu ve unutmayacağını ifade etti.






Çiftin nikah şahitliğini yapan Ali Server Yazgan da böyle bir nikah törenine ilk kez şahit olduğunu ve çok şaşırdığını dile getirdi.






Kaynak : http://www.gazete5.com/haber/gelinlik-ve-damatlikla-jet-ski-keyfi-228636.htm






HABER BİLGİLERİ



Bu haber

06 Temmuz 2012, 15:58 tarihinde

Yaşam kategorisinde yayınlandı.




OKUNMA






Bu Haber Kez Okunmuş..






ETİKETLER



Ali, Ayata, Belde, Bir, Bodrum, damatlıkla, Dile, Gelinlik, Gelinlik ve damatlıkla jet ski keyfi haber, Gelinlik ve damatlıkla jet ski keyfi haberi, Ilk, Istanbul, jet, Jet Ski, keyfi, ski, ve, Yapan




YORUM YAZIN






Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Saturday, July 7, 2012

Marmelatlı Kek Tarifi




































Marmelatlı Kek

MALZEMELER

2 adet yumurta

1 su bardağı toz şeker

1 çay bardağı zeytinyağı

1 çay bardağı yoğurt

1,5 su bardağı un

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

Süslemek için:1su bardağı vişne marmeladı

YAPILIŞI

Yumurtaları ve şekeri bir çırpma teli ile çırpın. Zeytinyağı ve yoğurt ilave ederek çırpmaya devam edin. Un ve kabartma tozunu ekleyin. Son olarak vanilyayı ekleyip çırpma işlemini tamamlayın. Küçük kek kalıplarına, karışımdan birer kaşık koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Kekler soğuduktan sonra üzerlerine marmelat sürerek servis yapın.

Friday, July 6, 2012

Obezitenin Nedenleri






İşte obezitenin sebebi! Bu gıdalar insülin sistemini etkiliyorlar, yağ kazandırıp kas kaybettiriyorlar! Georgetown Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Natrol Şirketinin doktorlarından Prof. Dr. Harry Preuss, obeziteye neden olma konusunda karbonhidratların önemli bir role sahip olduğunu belirterek, ”Çünkü insülin sistemini etkilerler. İnsülin sisteminin etkilenmesinin sonucu da yağ kazanıp kas kaybetmeye meyilli olmaktır” dedi. Bir seminer için İstanbul’a gelen Prof. Dr. Preuss, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ”Obeziteye neden olma konusunda karbonhidratlar önemli bir role sahip. Çünkü insülin sistemini etkilerler. İnsülin sisteminin etkilenmesinin sonucu da yağ kazanıp kas kaybetmeye meyilli olmaktır” şeklinde konuştu. Çabuk emilen karbonhidratları yemeyi azaltmak ya da bunların emilimini yavaşlatan besin destekleri kullanmak gerektiğini belirten Preuss, ”Şeker, yüksek furuktozlu mısır şurupları, meyve suları, asitli meşrubatlar, beyaz ekmek, pirinç, beyaz undan yapılan yemekler, patates gibi gıdaların tüketilmesi azaltılmalıdır” dedi. Preuss, vücuda aşırı karbonhidrat yüklemesi sonucu oluşan nişasta zincirinin, vücuttaki ”alfa-amilazı” denilen enzim tarafından parçalandığını ve karbonhidratın çok hızlı bir şekilde kana karıştığını vurgulayarak, ”Ancak alfa-amilazı enzimini bloke ederek, bu nişasta zincirinin parçalanmasını önler ve karbonhidratın kana karışmasını önlersiniz” diye konuştu Bu yolla bu şeker moleküllerinin vücut tarafından emilerek yağ olarak depolanıp saklanmasının önüne geçilebileceğini ve yeni yağların oluşumunun durdurulacağını ifade eden Preuss, şöyle devam etti: ”Karbonhidrat alımında aç ya da tok olmak önemli değil. Önemli olan bu karbonhidratların çabuk emilebilen olmasıdır. Dolayısıyla lifli gıdalar tüketmeye özen gösterebilir ya da karbonhidrat bloke edebilen besin destekleri alabilirsiniz. Ben kilo kontrolüne yardımcı olan doğal maddelerin bir arada bulunduğu formları öneriyorum. Bunların hepsi aslında farklı bir işe yarıyor. Örneğin bunlardan biri kalori yakımını hızlandırıyor, biri iştahın bastırılmasına yardımcı oluyor, birisi insülin sisteminin baskılanmasını sağlıyor gibi… Karbonhidrat bloke edici ürünleri seviyorum. Çünkü çalışmalar deneysel olarak gösteriyor ki karbonhidrat bloke ediciler, insülin sistemini normal düzeyde tutuyor. Bazı karbonhidratlar da var ki emilimleri zayıf olduğu için direk bağırsak sistemine gider. Bu karbonhidratlar bağırsak sistemine gidince orada küçük alkol zincirleri oluşturur ve bu da kolon kanserine karşı koruyucu etki sağlar. Yani zayıflarken kas değilde yağ kaybetmeniz önemli. Halka, diyet ve egzersiz yaparken karbonhidrat bloke edici doğal besin destekleri alabileceklerini ama sadece Türkiye’de belli onaylardan geçmiş sadece eczanelerde satılanları almalarını tavsiye ediyorum. Besin desteği alırken de içeriğinde sentetik madde içermeyen, tamamen bitkisel içerikli olmasına dikkat edilmesini öneriyoruz.”




İlgili Aramalar: Obezite,Obezitenin Nedeni,Obezitenin Sorunu

Tuğlalar Örgü Deseni Motifi örgü teknikleri şeması Nasıl örülür yapılışı örgü modelleri motifleri anlatımlı örgü örnekleri




Tuğlalar Örgü Deseni Motifi






(4′ün katları, artı 3 ilmek)






Sıra 1, 2, 5 ve 6 AR ile, düz örün.






Sıra 3 (Örgünün ön yüzü) A ile, 1 düz. *arkadaki iplik ile 1 ilmek boş alın, 3 düz; *’dan itibaren tekrar edin, arkadaki iplik ile 1 ilmek boş alın, 1 düz ile bitirin.






Sıra 4 A ile, 1 ters, öndeki iplik ile 1 ilmek boş alın, *3 ters, öndeki iplik ile 1 ilmek boş alın; *’dan itibaren tekrar edin, 1 ters ile bitirin.






Sıra 7 A ile, 1 düz, *2 düz, arkadaki iplik ile 1 ilmek boş alın, 1 düz; *’dan itibaren tekrar edin, 2 düz ile bitirin.






Sıra 8 A ile, 2 ters, *1 ters, öndeki iplik ile 1 ilmek boş alın, 2 ters; *’dan itibaren tekrar edin, 1 ters ile bitirin.






1-8. sıraları tekrar edin.








Tuğlalar Örgü Deseni Motifi



Tuğlalar Örgü Deseni Motifi Şeması

Tuğlalar Örgü Deseni Motifi örgü tekniği şema ve motifli anlatım örgü örnekleri

halı modelleri halı çeşitleri halı resimleri ve halı seccade modelleri

halı seccade modelleri için yazılıp çizildi. Bu yazımızda da halı seccade modelleri melesine genel olarak göz atacağız.halı seccade modelleri ile birlikte halı modelleri halı çeşitleri halı resimleri, royal halı modelleri ve modern halı, 2011 halı modelleri ve halı resimleri, merinos halı modelleri hali gibi konularda da bilgi vereceğiz.




halı modelleri halı çeşitleri halı resimleri

halı modelleri halı çeşitleri halı resimleri hakkında istediğiniz daha çok makaleye bu sitede bulabilirsiniz. Bu konu hakkında sizler ile daha fazla halı seccade modelleri makalesi kısmında yer vereceğiz. halı seccade modelleri paylaşımımızı da benzer alakadar olan halı modelleri halı çeşitleri halı resimleri makalesi ile alakadar ileri zamanlarda daha fazla konuya sitemizde yer vermeye çalışacağız.






royal halı modelleri ve modern halı

royal halı modelleri ve modern halı konusu ile ilgili olarak bugün sizlere bir çok konuyu paylaşacağız ve sitemizde royal halı modelleri ve modern halı makalesi ile alakalı yazıları incelemek istiyorsanız arşiv bölümünü inceleyebilirsiniz. halı seccade modelleri yazımızla benzer olan royal halı modelleri ve modern halı yanımızda başka bir konuda daha geniş yer vermeye çalışacağız.






2011 halı modelleri ve halı resimleri

2011 halı modelleri ve halı resimleri ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim ki halı seccade modelleri konumuzla yakın ilgisi vardır ve halı seccade modelleri ile ilgili makalelerde devamlı 2011 halı modelleri ve halı resimleri yazımızda da yer vereceğiz. Ayrıca 2011 halı modelleri ve halı resimleri makalesinde düşüncelerinizi bildirmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.






merinos halı modelleri hali

merinos halı modelleri hali ile alakalı halı seccade modelleri makalemizin bölümünde sizlere daha çok içeriği bildireceğiz. Ayriyeten merinos halı modelleri hali ile ilgili bir çok yazıyı sitemizde arşiv sayfası veya ana bölüm bölümünde inceleyebilirsiniz. Bu makalemizde merinos halı modelleri hali ile alakalı daha çok içeriğe geniş yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten halı seccade modelleri makalemizin merinos halı modelleri hali makalesi ile ilgisinden konuşacağız.






halı seccade modelleri meselesindeki yorumlar , halı seccade modelleri konusunu içeren bilgilere sitemizden bakabilirsiniz.

kolay yemek tarifi Beşamelli ve Ton Balıklı Patates Kupları

Malzemeler

150 gram ton balığı konservesi

1 adet küçük boy kırmızı soğan

1 adet küçük boy domates

Yarım çay bardağı mısır konservesi

1 endash 2 dal kıyılmış dereotu

Tuz, karabiber, kırmızıbiber

Yarım paket dondurulmuş

kızartmalık patates, sıvıyağ

Beşamel sos için:

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı un

1 su bardağı süt

Yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Tuz, karabiber

Yapılışı

BEŞAMEL sosu hazırlamak için, tereyağını kızdırıp unu rengi dönene kadar kavurun. Sütü üzerine azar azar ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyin. Koyulaşınca ocaktan alın. Kaşar peynirini ekleyip karıştırın ve ılınmaya bırakın. Ton balığını küçük parçalar halinde beşamel sosa ekleyin. Üzerine küp doğranmış kırmızı soğan ve domatesi ilave edin. Mısırları ve dereotunu ekleyip baharatla karıştırdıktan sonra kuplara paylaştırın. Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serip patatesleri yerleştirin. Üzerlerine hafifçe sıvıyağ gezdirip önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Kuplardaki ton balığı eşliğinde servis yapın.

Thursday, July 5, 2012

Bir çiçek=4

This slideshow requires JavaScript.





Makinemi çözdüm artık.En azından bana pürüz çıkarmıyor.Geçenlerde kardeşimle gelinimiz gelmişti.Makineyi onlardan aldığım için sordum,bu makinede büzgü ayarını bir türlü bulamıyorum dedim.Gelinim demez mi ”annem hep eliyle iterek büzgü etekler dikerdi bize”dedi.Vay canına dedim,bende nasıl büzülür bu fistolar diye düşünüp duruyordum.Benim eski makinede sanki büyük dikiş ayarı vardı.Gevşek gevşek diker,bende teli çeker hemen büzdürürdüm diye hatılıyorum.Bunda büyük dikiş ayarıda yok.Aynen gelinimin dediği gibi büzgüleri yapıyorum,hemde bana daha pratik geldi…Bir çiçek=5 sabunluk  gerçekten dikebiliyorum.Bunu şunun için dedim,İğne oyası çiçeğinin taç ve çanak yaprakları ve de en önemli yeri tohumları gerçekten feci vaktimi alıyormuş.Her neyse,biraz ondan biraz bundan şimdilik vakit geçiriyorum.Hediyeliklerimin içine çok güzel sabun kılıflarıda eklenmiş oldu.Bu kılflarıda Angela ‘nın bloğundan öğrendim ve ilk defa denedim.Hatta ben fabrikasyon ayarında püf noktasınıda buldum.Uzun bir fisto,yine uzun bir saten kumaşı büzdürerek fırfır vererek dikin.İçine sabun girecek şekilde parçaları kesin.İşte size bir sürü sabunluk.Dersimi iyi çalışmış mıyım?

Like this:

Be the first to like this.

Wednesday, July 4, 2012

Bayan Şapka Örnekleri 45





























Bayan Şapka Örnekleri Women's Hats Samples

Bayan,Şapka,Örnekleri,Women's,Hats,Samples